2011-06-06 09:45:14• hírek • www.blikk.hu

Attila családja beszólt Fáynak

Bár a zsűritagok az Appril Projectet választották a legjobbnak, a nézők szavazatai alapján mégis a kézdivásárhelyi László Attila  nyerte a Csillag születik szombat esti döntőjét.

Sőt Fáy Miklós színikritikus ezúttal sem adott 10-est az erdélyi tehetségnek, és ez a rokonoknak igencsak rosszulesett, olyannyira, hogy egyikük nem is türtőztet te magát, beszólt neki.

– Köszönjük szépen, Fáy úr. Magának köszönhetjük a sikert, a sok negatív kritikája miatt Attilára szavaztak az emberek! – mondta maró gúnnyal az egyik rokon, majd meg is tapsolta a kritikust. Amikor megkérdeztük az énekes hozzátartozóját, hogy miért nem fogta vissza magát, kiöntötte a szívét.

– Úgy éreztem, mintha egy kicsit mostohagyerekként bánt volna Attilával.  Nekem úgy tűnt, hogy egyáltalán nem örült  a sikerének – magyarázta Attila rokona.

A kritikus legkellemetlenebb percei azonban csak ezután következtek. Már jó egy órája véget ért a verseny, amikor el akarta hagyni az RTL Klub épületét. A főbejárat előtt azonban pont Attila hozzátartozói pezsgőztek. Ekkor kínos mosoly ült ki Fáy arcára; látszott rajta, hogy legszívesebben viszszafordulna, ha nem lenne túl kellemetlen a helyzet. Az ünneplő rokonok azonban nagyvonalúak, sőt kimondottan figyelmesek voltak vele. Pezsgővel kínálták, majd arra kérték, hogy fotózkodjon velük. Attila nagymamája pedig még kézdivásárhelyi otthonukba is meghívta Fáyt, sőt hozzátette, remek ételekkel várná a szigorú ítészt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


László Attila és családja - fotó: Fuszek Gábor
László Attila és családja - fotó: Fuszek Gábor


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: